Bruiloften en partijen

Bent u op zoek naar een unieke huwelijkslocatie? Of wilt u een bijzonder feest met uw naasten vieren?
Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Trouwlocatie

De Ark van Noach is een officiële trouwlocatie. Uw gehele huwelijksdag kan bij ons aan boord plaats vinden. Van het geven van het ja-woord, het feliciteren en proosten met non-alcoholische bubbels of het aansnijden van de bruistaart. Met als afsluiter een knalfeest!

De mogelijkheden zijn eindeloos, de zaal kan naar eigen wens ingericht worden en ook aan de decoratie wordt gedacht! Een stijlvol gedecoreerde zaal, met natuurlijke materialen in combinatie met hout, maakt het plaatje compleet. 

Feesten

De Ark van Noach in Dordrecht beschikt over een prachtige multifunctionele zaal, geschikt voor elke gelegenheid! Van familiereünie tot bruiloft, van kinderfeest tot jubileum, voor een weergaloos feest of alleen een heerlijk diner. Het Ark van Noach team staat voor u klaar om er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken.

De zaal

De Conferentiezaal aan boord is gelegen op de derde verdieping, met een prachtig uitzicht over de stad en de rivier De Merwede. Hier kunt u zowel binnen openingstijden als na sluitingstijd uw gasten verwelkomen. De zaal kan naar eigen wens ingericht worden in diverse opstellingen, passend bij het evenement. Het Ark van Noach team neemt u al het werk uit handen! Uiteraard kunnen uw gasten worden voorzien van een hapje en een drankje of zelfs een uitgebreid lunch- en dinerbuffet. Uw gasten kunnen tevens genieten van een ontspannen wandeling door de Ark van Noach.

Reserveren

Via onderstaande reserveer button kunt u uw wensen bekend maken en brengen wij u op de hoogte van de mogelijkheden en voorwaarden.

Wilt u met een groep de Ark bezoeken, regel via ons uw groepsvervoer en kom met de bus naar de Ark van Noach. Klik hier voor meer informatie.

Reserveren van bruiloften en partijen is mogelijk vanaf 15 personen.

Reserveren

Meer tips voor trouwen in de regio en over feestlocaties? Klik hier!