Hoera! De nieuwe website is online!

 

Eindelijk is het zover! Onze nieuwe website is in de lucht. Omdat de opening er aan zit te komen, en we iedereen in de toekomst zo goed mogelijk willen informeren bieden wij onze informatie vanaf vandaag aan via een nieuwe website. Op deze website kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief, waarmee u volledig op de hoogte blijft van al onze activiteiten en natuurlijk de aankomende opening! Ook kunt u de meest recente nieuwtjes lezen, nieuwe foto’s van het project bekijken en via onze webwinkel de speciale Ark-artikelen bestellen. Daarnaast biedt onze website informatie over onze ligplaats, bezoektijden en groepsarrangementen. Kortom een bron van informatie om in al uw wensen te kunnen voorzien.

Binnenkort volgen nog meer vernieuwingen op deze website.

Bent u enthousiast? Help ons mee om onze Facebook vindbaarheid te vergroten. Klik op onderstaande knop:

Comments are closed.