Vergunning Ark van Noach!

10 DECEMBER 2012 ONTVANGT ARK VAN NOACH OFFICIELE VERGUNNING

Na vier jaar bouwen en zes maanden na de opening van Ark van Noach is het 10 december 2012 eindelijk zo ver. Wethouder Piet Sleeking zal rond 13:45 de officiële vergunning aan Johan Huibers, intiniatiefnemer en bouwer van de Ark, overhandigen.

Sinds 9 juli 2012 heeft de Gemeente Dordrecht Ark van Noach een gedoogvergunning verleend voor maximaal 500 bezoekers gelijktijdig aan boord. Vanaf maandag 10 december 2012 mag Johan Huibers 3000 mensen tegelijk aan boord verwelkomen op zijn Ark. De bezoekers kunnen op circa 20.000m2 de geschiedenis van Noach beleven door presentaties, wetenschappelijke achtergrond informatie, diverse films en nog veel meer. In het restaurant kan worden genoten van het uitzicht over rivier de Merwede en de stad Dordrecht.

Ark van Noach nodigt iedereen van harte uit om bij deze heuglijke gebeurtenis aanwezig te zijn! Alle bezoekers ontvangen maandag gratis gebak om dit grote nieuws te vieren. Ook Tweede kamerlid Joël Voordewind zal hierbij aanwezig zijn. Ark van Noach hanteert maandag haar reguliere openingstijden, vanaf 09:00 is iedereen van harte welkom aan boord. Johan Huibers zal de vergunning rond 13:45 tijdens een feestelijke ceremonie overhandigd krijgen in de conferentiezaal.

 

Comments are closed.