Ark van Noach in de media

KOM AAN BOORD!

De afgelopen dagen wordt er in diverse media gesproken over een vertrek van de Ark van Noach uit Dordrecht. De Ark van Noach informeert u graag over de huidige situatie.

Op dit moment is er nog geen sprake van een vertrek. De directie van de Ark van Noach doet enkel onderzoek naar de mogelijkheden van locaties voor de Ark, binnen en buiten Nederland. Nog voor de opening van de Ark van Noach in juli 2012, was al duidelijk dat het schip niet in Dordrecht zou blijven liggen.

De Ark van Noach streeft naar minimaal 300.000 bezoekers per jaar en om dit te kunnen realiseren is een verhuizing nodig. Wanneer er meer duidelijkheid is omtrent een definitief vertrek uit Dordrecht, worden alle belanghebbenden voortijdig geïnformeerd.

U bent dus nog steeds van harte welkom aan boord van de Ark van Noach in Dordrecht! Kom aan boord!

Comments are closed.