PIN jij al zonder moeite onder de 50 Euro

Pak een Bijbel en lees:

  • Openbaringen 13 vers 16
  • Openbaringen 14 vers 9
  • Openbaringen 16 vers 2
  • Openbaringen 20 vers 4

Nu je de bril van Noach op hebt, wat zie je dan in deze onderstaande nieuws berichten:

Contactloos betalen met betaalpas of mobiele telefoon

Steeds meer Nederlandse banken verstrekken betaalpassen of mobiele telefoons waarmee u kleine bedragen contactloos kunt betalen, dus zonder een betaalpas in de betaalautomaat te steken.

Betalen met je mobiele telefoon

Contactloos betalen met ING Betaalpas

 

 

 

 

Bij deze vorm van betalen moet u de betaalpas of de mobiele telefoon kortstondig dichtbij de betaalautomaat houden om te betalen. Bij bedragen tot en met € 25,- is geen pincode nodig. Boven dit bedrag moet u wel een pincode intikken op de betaalautomaat of op de mobiele telefoon.

Wanneer uw contactloze of mobiele betalingen bij elkaar de drempel van € 50,-overschrijden, moet u alsnog een pincode intikken. Er zijn banken waar u eventueel zelf kunt instellen dat u altijd een pincode moet intikken, net als bij gewoon pinnen.

Bij contactloos of mobiel betalen is het niet nodig om de betaalpas of telefoon van tevoren ‘op te laden’ zoals bij Chipknip. Iedere betaling wordt direct van uw betaalrekening afgeboekt, zoals bij een gewone pinbetaling. Contactloos betalen is in het buitenland al langer mogelijk. Het is gemakkelijk en snel.

U kunt zelf kiezen of u contactloos of mobiel wilt betalen. Het is een aanvulling op gewoon pinnen.

Kan ik met mijn betaalpas contactloos betalen

Contactloos betalen beeldmerkIs uw betaalpas geschikt voor contactloos betalen? U herkent het aan het logo op de voor- of achterkant van uw betaalpas.

 

Waar kan ik contactloos betalen

Contactloos betalen symbool op automaat

Wobbler contactloos betalen op betaalautomaat

Op steeds meer plaatsen kunt u contactloos betalen. Een betaalautomaat die geschikt is voor contactloos betalen is te herkennen aan bijgaand logo. Het staat op de zijkant van een automaat of in het scherm. Het geeft de plaats aan waar u uw betaalpas of mobiel tegen de betaalautomaat moeten houden als u wilt betalen. Daarnaast is er speciaal promotiemateriaal voor op en bij de betaalautomaat.

Bron: PIN

 

Contactloos betalen met betaalpas of mobiele telefoon

Pinnen is inmiddels de meestgebruikte elektronische vorm van betalen in Nederland. Consumenten deden in 2013 ruim 2,6 miljard pinbetalingen, tegen 121 miljoen Chipkniptransacties. “Als er behoefte is aan meer snelheid is contactloos betalen een goed alternatief”, stelt Van Houwelingen. “Het is een goede vervanging op plekken waar je snel wilt afrekenen en waar je misschien gewend was om de Chipknip te gebruiken, zoals in de catering.”

Bron: ING

 

Contactloos betalen met betaalpas of mobiele telefoon

Nederlanders betalen steeds vaker contactloos met hun betaalpas of mobiele telefoon. Sinds de uitrol van contactloos betalen begin dit jaar hebben er 3 miljoen transacties plaatsgevonden. Vooral snelheid en gemak spreken consumenten en ondernemers aan. Begin oktober kon er op bijna 47.000 betaalautomaten contactloos worden betaald. Dit aantal zal de komende maanden alleen maar stijgen.

Bron: Rabobank

Comments are closed.