Entree prijzen

Banner gesloten

De Ark van Noach is leuk voor jong en oud! Kinderen ontvangen een leuke speurtocht, waarbij zij de voetstappen van onze olifant Ollie kunnen volgen. Van maandag tot en met zaterdag is de Ark geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Zaterdag 23 januari 2016 is de laatste dag om de Ark te bezoeken in Dordrecht. Hierna is de Ark gesloten. De Ark van Noach is op eigen gelegenheid te bezichtigen.

Entreeprijzen           Maandag tot en met zaterdag
Kinderen 0-2 jaar Gratis
Kinderen 3-12 jaar €  7,50
Volwassenen (13+) € 12,50
Optioneel                
Speurtocht Gratis
Huur conferentiezaal Op aanvraag

Aan boord van de Ark van Noach, kunt u pinnen.

De Ark van Noach is rolstoel toegankelijk. Er bevinden zich twee liften aan boord die naar elke etage gaan. Ook zijn overal schuine opgangen gemaakt en er bevinden zich vrijwel geen drempels aan boord.

Groepen vanaf 15 betalende personen ontvangen 10% korting op de entreeprijs.

Op de Ark is het toegestaan om eigen meegenomen lunchpakketten te nuttigen. Wel verzoeken wij u om hiervan vooraf melding te maken bij uw reservering zodat wij hiervan op de hoogte zijn. Het inhuren van cateraars of het serveren van eigen meegenomen warme maaltijden is helaas niet toegestaan.Op de Ark is een lunchroom waar onder andere heerlijke koffie/thee, soep, broodjes en snacks verkrijgbaar zijn.
Ook is het mogelijk om voor uw groep een speciaal aangepast buffet te bereiden. Informeer naar de mogelijkheden door onderstaand formulier in te vullen.

Reserveren

Ollie Koud