Nieuwsbrief Juli

Logo met bladStreepNieuwsbrief

Ga erop uit in de zomer!

Zomer - Banner (zomer klik hier)

De zon schijnt en de temperatuur stijgt; het is weer zomer! Des te meer reden om er lekker op uit te gaan! Aan boord van de Ark van Noach is het binnen lekker koel, genieten van het zonnetje kan in onze prachtige openluchttheaters en op het hooggelegen terras. Of rust even uit in het restaurant ‘Vrouwe Noach’. Een bezoek aan de Ark duurt gemiddeld 2 uur en is daarom goed te combineren met een ander leuk uitje. Ga bijvoorbeeld op beverjacht in de Hollandse Biesbosch, struin door de prachtige Dordtse havens of reis door naar Rotterdam. Met de Waterbus bent u er zo!

In de zomer kunt u gebruik maken van diverse kortingen op de entreeprijs, bijvoorbeeld via de MakroANWBWaterbus of de RotterdamPas. Wat u van een bezoek aan de Ark van Noach in Dordrecht mag verwachten? Lees het hier!

Bijbelverhalen op de Ark van Noach | Zaterdag 23 augustus

Bijbelverhalen in de Ark

Zaterdag 23 augustus staat de Ark van Noach geheel in het teken van de nieuwe Jeugdbijbel voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Schrijvers Corien Oranje, Mireille Geus en Lieke van Duin vroegen zich af: hoe zou het zijn als ik in de tijd van Noach had geleefd? Hoe zou ik het vinden als mijn vader midden op het land een enorme boot aan bouwen was?

In de Jeugdbijbel worden de bekende Bijbelverhalen verteld vanuit een ander perspectief, bijvoorbeeld vanuit een kind dat er bij had kunnen zijn.

De schrijvers en illustrator van de Jeugdbijbel verzorgen op 23 augustus aan boord van de Ark een interessant programma voor het hele gezin. Kruip in de huid van een hoofdpersoon uit de Bijbel en beleef het verhaal alsof u er zelf bij was. Of help met het voltekenen en inkleuren van de Ark van Noach. Uiteraard kunt u daarna de Ark bezichtigen en ervaren hoe Noach en zijn gezin geleefd moeten hebben. Bekijk hier het gehele programma van deze dag op de Ark van Noach.

Vier een kinderfeestje aan boord

Nieuwsbrief banner (klik hier)

Binnenkort de verjaardag vieren van uw (klein)kind en op zoek naar een leuk, maar ook leerzaam feestje? Bij de Ark van Noach bent u aan het juiste adres. Niet alleen ontvangen alle kinderen een speurtocht, ook kunnen zij zich aan boord verkleden als hun favoriete dier! Volg de voetstappen van onze olifant Ollie en ontdek de hele Ark! De kinderen kunnen mee springen met de wallaby kangoeroes, de paardjes aaien en tussendoor even bijkomen van alle indrukken met heerlijke pannenkoeken of poffertjes. Uiteraard sturen we de kids niet met lege handen naar huis, na afloop ontvangt iedereen nog een leuke verrassing. Lees hier alle mogelijkheden voor een kinderfeestje aan boord van de Ark van Noach.

Ook de perfecte locatie voor een evenement

Banner (klik hier)

Aan boord van de replica van het grootste houten schip ter wereld kunt u tevens een besloten feest organiseren! Al het hout, de levende dieren en de imposante grootte maken de Ark van Noach een bijzondere plek. Een inspirerende vergadering, een prachtige huwelijksvoltrekking, een geweldig diner of een weergaloos feest, alles kan in onze multifunctionele zaal. Uiteraard kunnen uw gasten worden voorzien van een hapje en een drankje of zelfs een uitgebreid lunch- en dinerbuffet. Klik hier voor meer informatie over besloten evenementen op de Ark van Noach.

Contact

Wilt u meer informatie over een bezoek aan de Ark van Noach in Dordrecht, de mogelijkheden aan boord of het maken van een reservering? Neem contact met ons op via telefoonnummer 078 613 45 35, per email via info@arkvannoach.com of via het online contactformulier. Wij verwelkomen u graag aan boord!

Volg ons op:

FacebookTwitter

Ark van Noach

To unsubscribe click here, to edit your profile click here.