Noah

Noah Banner AVN

Na het zien van de film Noah zelf ervaren hoe het er aan toe ging?

Beleef Noah’s avontuur zelf en kom aan boord van de Ark van Noach in Dordrecht! Op vertoon van de DVD van de film NOAH ontvangt u maar liefst € 2,50 korting op de entreeprijs van € 12,50 voor volwassenen / € 7,50 voor kinderen.

Over de film

Oscar winnaar Russell Crowe speelt Noah, een man die een onmogelijke opdracht krijgt wanneer de wereld vernietigd dreigt te worden door een allesverwoestende overstroming. Geregisseerd door Darren Aronofsky en met o.a. Jennifer Connelly, Emma Watson, Logan Lerman en Anthony Hopkins. Volgens de filmmaker is de film gebaseerd op het Bijbelboek Genesis, maar is de verhaallijn gemoderniseerd.

Ervaar het avontuur van Noach op ware grootte!

Ark van Noach in Dordrecht vertelt graag alle kijkers van de film Noah wat er volgens de Bijbel precies gebeurd is. Hoe zag de Ark er uit, hoe leefde Noach en zijn familie en hoe kreeg Noach alle dieren aan boord van de Ark? Men kan met eigen ogen zien en ervaren hoe het er aan toe moet zijn gegaan, op 20.000 m2 komt het verhaal van Noach tot leven. Tijdens een bezoek kunt u verschillende levende dieren tegenkomen zoals konijnen, geiten en wallaby’s, maar ook levensgrote polyester replica’s.

Johan Huibers beantwoordt uw vragen!

Aan boord van de Ark is het mogelijk in gesprek te gaan over de film Noah. Johan Huibers, bouwer van de Ark, geeft regelmatig op zaterdag een lezing aan boord over de bouw, zijn visie en andere projecten. Tijdens deze lezing zal hij tevens aandacht besteden aan de film en uw vragen beantwoorden. Bekijk hier wanneer de volgende lezing plaatsvindt.

Actievoorwaarden:

  • Op vertoon van de DVD van NOAH krijgt u € 2,50 korting op de entreeprijs van € 12,50 voor volwassenen, € 7,50 voor kinderen;
  • Geldig voor 4 personen per DVD;
  • Geldig t/m 31 december, tijdens reguliere openingstijden (ma t/m vr, 9u-17.30u, za 9u-18u);
  • Niet geldig in combinatie met andere acties;
  • Niet inwisselbaar voor contanten.