Evenement

Banner (zonder klik hier)

De perfecte locatie voor een evenement!

De replica van het grootste houten schip ter wereld is een bijzondere plek voor een inspirerende vergadering, een prachtige huwelijksvoltrekking, een geweldig diner of een weergaloos feest. Aan boord van de Ark op ware grootte bevindt zich een multifunctionele zaal, geschikt voor elke gelegenheid.

Een unieke locatie waar uw evenement een bijzondere en onvergetelijke dag zal worden!

Bruiloften en partijen

De Ark van Noach is een officiële trouwlocatie waar de gehele huwelijksdag plaats kan vinden. Van het geven van het ja-woord, het feliciteren en proosten met een non-alcoholische bubbels tot het aansnijden van de bruistaart. Met als afsluiter een knalfeest! Klik hier voor meer informatie over bruiloften of feestelijke evenementen.

Zakelijk evenement

Ook voor een zakelijke bijeenkomst bent u bij de Ark van Noach aan het juiste adres! Ontdek de onbegrensde mogelijkheden voor een vergadering, congres, workshop, seminar of maak van uw bedrijfsuitje een bijzondere belevenis! Vanaf tien tot meer dan 250 personen kunt u uw wensen aan boord in vervulling laten gaan en uw doelstellingen realiseren! Klik hier voor meer informatie over zakelijke evenementen.  

De zaal

De Conferentiezaal aan boord is gelegen op de derde verdieping, met een prachtig uitzicht over de stad en de rivier waar imposante vrachtschepen de gehele dag langsvaren. Hier kunt u zowel binnen openingstijden als na sluitingstijd uw gasten verwelkomen. De zaal kan naar eigen wens ingericht worden in diverse opstellingen, passend bij het evenement. Uiteraard kunnen uw gasten worden voorzien van een hapje en een drankje of zelfs een uitgebreid lunch- en dinerbuffet. Aan boord wordt geen alcohol geschonken.

Beleef het verhaal van Noach!

Een ontspannen wandeling door de Ark kan natuurlijk niet ontbreken! Uw gasten kunnen op eigen gelegenheid rondlopen en ervaren hoe Noach en zijn familie geleefd moet hebben. Naast de belevenis van al het hout heeft de Ark van Noach ook levende dieren aan boord waardoor uw gasten ook echt een kijkje kunnen nemen in de tijd van Noach. Meer weten of wat u van een bezoek aan de Ark van Noach kunt verwachten? Klik hier! 

Altijd welkom!

Wilt u ook alle mogelijkheden ontdekken? Bel voor vragen direct naar 078 613 45 35 of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.